Προφίλ

Η εταιρεία μας ‘arthart‘ ιδρύθηκε το 2013. Η ιδέα ξεκίνησε με αφορμή την ανάγκη για δημιουργική έκφραση της αρχιτέκτων Λητώ Χατζηαντωνίου μέσα από πρωτότυπες καλλιτεχνικές μικροτεχνίες.
Ακολουθώντας μία αδιάκοπη σειρά αναζητήσεων, παρουσιάζουμε σε εσάς  μία τεράστια συλλογή σχεδίων στο χειροποίητο κόσμημα, καθώς και πρωτοποριακές ιδέες στο δώρο και τη διακόσμηση. Δημιουργούμε και κατασκευάζουμε, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό αλλά και το συνδυασμό υλικών και χρωμάτων. Η φύση, η γεωμετρία, η ζωγραφική, η μουσική, η καθημερινότητα, το όνειρο, όλα αποτελούν πηγή έμπνευσης της συνθετικής διαδικασίας.
Μέταλλο, ημιπολύτιμοι λίθοι, σμάλτο, υγρό γυαλί, πατίνα, χρώμα, ξύλο, πέτρα, μάρμαρο, δέρμα, ύφασμα συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο αρμονικά μεταξύ τους για να αποδώσουν τις πρώτες γραμμές που σχεδιάζονται στο χαρτί. Κατόπιν, μέσα από την εφαρμογή εξειδικευμένων τεχνικών επεξεργασίας, μεταμορφώνονται άλλοτε σε κοσμήματα και άλλοτε σε καλλιτεχνικά αντικείμενα. Έτσι οι πρώτες ύλες από άμορφα υλικά,  μετατρέπονται σε αυτοτελείς οντότητες στο χώρο για να δώσουν σε εσάς το καλύτερο αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.
Βασικός στόχος και μέλημα της εταιρείας μας είναι η δυνατότητα διεύρυνσης των επιλογών του αγοραστικού κοινού. Το εργαστήριό μας είναι ο δικός μας τρόπος έκφρασης και παράλληλα πρότασης  στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος και του επιχειρηματικού δώρου. Απευθυνόμαστε σε καταστήματα λιανικής πώλησης με μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες , αλλά και μοναδικά έργα κατά παραγγελία.
Σας προσκαλούμε λοιπόν, να περιηγηθείτε σε αυτόν τον χώρο που δημιουργήσαμε για εσάς, για να δείτε επιλεγμένες εικόνες από τις δημιουργίες μας που συνδυάζουν κλασσικά πρότυπα και αρχές με μοντέρνες ιδέες έκφρασης και κατασκευής.
Τιμοκατάλογος